blank

Au mai rămas:

0 Zile 00 Ore 00 min 00 sc
SISTEME COMPLETE DE EVACUARE A FUMULUI

Alege un coș de fum profesional din inox și primești 5% reducere

Experții noștri te vor ajuta să găsești modelul ideal pentru tine și casa ta.

*Promoție valabilă până pe 31 ianuarie 2023.

5.000

clienți mulțumiți

de coșurile de fum Kaminhorn

1.900.000

metri liniari

de coș de fum vânduți

60+

dimensiuni

de coșuri de fum

30

de ani

garanție împotriva incendiilor

Coșul de fum care
a cucerit România

Coșuri de fum profesionale ceramice (triplustrat), cu tubulatură de șamotă de înaltă calitate (T600), vată bazaltică ignifugă și elemente de beton ușor, certificate la nivel european pentru a avea grijă de tine și casa ta.

Rezistență, siguranță și calitate

Ce primești?

blank
SISTEM COMPLET ȘI TESTAT PENTRU A GARANTA SIGURANȚA

Componente fabricate în România pentru casele românilor

Coșurile de fum triplustrat cu interior ceramic sunt prevăzute cu tuburi ceramice rotunde astfel încât suprafața neabrazivă a acestora să favorizeze evacuarea fumului. Izolația din vată minerală bazaltică permite păstrarea unei temperaturi constante în interiorul coșului de fum și evită astfel producerea condensului. De asemenea, pentru a preveni efectele dăunătoare ale condensului acid, coșul de fum este conceput cu o bază de preluare a acestuia.

ESTETICĂ ȘI EFICIENȚĂ

Design versatil

Coșul de fum de inox adaptează ușor oricărui stil arhitectural datorită design-ului său clasic.

PRACTICE PENTRU SPAȚII DIFICILE

Coșuri de fum din inox
ușor de instalat

Acum poți instala un coș de fum chiar și la înălțimi mari și în locuri care păreau imposibile, datorită celei mai noi variante din inox, caracterizată de o greutate scăzută și o rezistență bună datorată izolației interioare cu vată bazaltică.

Siguranță și confort

Ce primești?

Cosuri de fum fade (1)
TE BUCURI DE CEL MAI BUN TIRAJ

Componente studiate și testate pentru a garanta eficiența

Coșurile din inox dublu perete reprezintă cea mai nouă variantă de coșuri de fum profesionale și au crescut semnificativ în popularitate printre români în ultimii doi ani, datorită greutății lor scăzute și ușurinței cu care pot fi montate în locuri dificile. Deoarece conțin materiale de calitate și vată minerală bazaltică pentru izolare, coșurile de fum din inox sunt o alternativă sigură și eficientă la coșurile de fum clasice.

REZISTENT ȘI ADAPTABIL

Înălțime și culoare personalizabile

Coșul de fum din inox are o greutate scăzută și poate fi amplasat chiar și în locuri care ar fi părut imposibile până acum. De asemenea, greutatea sa scăzută îl face ideal pentru situațiile în care este nevoie de un coș de fum cu o înălțime mare, deoarece el poate fi personalizat și montat astfel încât să se adapteze tuturor necesităților.

De asemenea, coșul de fum din inox poate fi vopsit într-o gamă largă de culori.

INFLUENȚA CLIMEI ASUPRA COȘULUI DE FUM

Cele mai bune coșuri de fum pentru România

În primul rând, ca urmare a temperaturilor scăzute din timpul iernii specifice acestei zone a Europei, este primordială rezistența coșului de fum la condensul acid. Diferența mare dintre temperaturile ridicate ale fumului prezent în horn și cele scăzute care pătrund din exterior va duce la producerea condensului. Acesta se depune pe pereții coșului de fum sub formă de gudron umed care în timp se poate aprinde.

Este necesară instalarea unui coș de fum foarte bine izolat și certificat pentru utilizarea în această zonă, care să reducă riscul de autoaprindere și implicit de producere a unui incendiu periculos.

blank
CONTACTEAZĂ-NE

Cere mai multe detalii

blank
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce trebuie să știi despre coșurile de fum?

Sistemele complete de coșuri de fum profesionale sunt foarte ușor de instalat, ele venind cu toate accesoriile necesare și instrucțiuni clare. Cu toate acestea este recomandată efectuarea montajului de către un profesionist autorizat în domeniu.

Curățarea și verificarea anuală a coșului de fum sunt obligatorii prin lege și trebuie să fie realizate de către o persoană sau firmă autorizate, care să vă ofere o adeverință ce atestă buna funcționare a hornului.

Trebuie să păstrați adeverințele care atestă montarea, dar și verificarea și curățarea anuale de către persoane autorizate, împreună cu celelalte documente ale coșului de fum, pentru a putea solicita garanția produsului.

FII LA CURENT

Urmărește-ne

Ne găsești și pe social media....

NU NE POȚI CONTACTA?

Lasă-ne numărul tău și te sunăm noi.

Vrem să îți ușurăm treaba.

Coș
Sign in

Nu ai un cont încă?