Ghiduri

Cum poți accesa un credit rapid online de la CEC Bank pe Kaminhorn?

ustensile

Îți dorești un șemineu impresionant în fața căruia să te relaxezi întreaga iarnă admirând flăcările și ascultând trosnetul lemnelor? Sau poate vrei să înlocuiești coșul de fum vechi cu unul nou, profesional, mult mai sigur și eficient? Nu mai ai răbdare și vrei să redecorezi camera de zi cât mai repede? Totuși, te preocupă costurile și nu ai vrea să depășești bugetul lunar pentru cheltuieli?

Lansăm un nou parteneriat cu CEC Bank

Kaminhorn își dorește ca planurile tale să devină realitate în cel mai scurt timp și din acest motiv am încheiat un nou parteneriat cu CEC Bank pentru ca tu să ai la dispoziție încă o metodă de plată: creditarea rapidă online.

Cum funcționează creditarea rapidă și care sunt pașii pentru a obține?

Acum îți poți achiziționa șemineul mult dorit fără limitări de buget. Aplică online pentru cardul de credit cu 24 de rate fără dobândă sau pentru creditul de nevoi personale de la CEC Bank. Primești aprobarea în câteva minute și o poți face din confortul casei tale, fără drumuri la bancă și cozi. Astfel, tu îți instalezi șemineul acum, dar îl plătești câte un pic în lunile care urmează.

Tot ce trebuie să faci este să alegi produsele dorite din magazinul nostru online, le adaugi în coș și demarezi cererea de credit online la CEC Bank.

După aprobarea finanțării, revii în pagina de comandă și poți plăti produsele cu cardul de credit contractat sau prin transfer bancar, din contul în care ai primit creditul CEC Bank.

Kaminhorn și CEC Bank îți urează spor la cumpărături și proiecte îndeplinite cu succes!

Kaminhorn vă oferă o gamă largă de sisteme de încălzire și sisteme de evacuare, dar și accesorii și materiale de montaj dedicate acestora. Livrăm rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe siteul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.