Prima pagină » coș de fum profesional

coș de fum profesional

Afișez toate cele 9 rezultate

Întrebări frecvente despre coșurile de fum

Sunt mai multe tipuri de cosuri de fum: de la inox, la ceramică sau plastic. totul depinde de necesitățile dumneavoastră. Coșurile de fum din ceramică sunt ideale pentru șeminee și sobe, cele din inox pentru centrale, iar cele din plastic pentru sursele de căldură pe gaz. Pentru un design clasic și impresionant puteți opta pentru coșurile d efum ceramice, pentru un aspect mai modern și foarte personalizabil pentru cele din inox. Acolo unde este mai dificilă instalarea unui horn sau este nevoie de unul de o înălțime foarte mare, precum în cazul clădirilor industriale, inxul este soluția potrivită. Pentru clădiri istorice sau în cazul în care vă doriți o durabilitate foarte mare, alegeți coșurile de fum ceramice.

Coșurile de fum profesionale sunt sisteme complete de evacuare a fumului și gazelor de ardere și sunt caracterizate de siguranța utilizării. Spre deosebire de cele din zidărie, coșurile de fum profesionale sunt izolate termic pentru a împiedica înghețul și autoaprinderea și sunt alcătuite din toate componentele necesare pentru a asigura un tiraj eficient și sigur. Acestea sunt ușor de montat, sunt foarte adaptabile necesităților, personalizabile în diferite culori și realizate cu cele mai inoi tehnici din domeniu.

În general, coșul de fum trebuie să se fie potrivit sursei de căldură și dimensiunii de evacuare a acesteia. Un coș de fum subdimensionat nu va face față pentru a elimina cu succes toate gazele de ardere, iar unul supradimensionat va pierde căldură și astfel veți consuma combustibil ineficient. Înălțimea coșului de fum se calculează în funcție de locul în care este amplasat. Pentru a putea alege coșul de fum potrivit puteți solicita consultanță gratuită din parte experților noștri.

Coșurile de fum profesionale Kaminhorn sunt produse în România, la Bacău. Acestea sunt realizate în conformitate cu normele de siguranță europene în vigoare și sunt marcate CE. Sunt atent testate și verificate pentru a garanta o bună funcționare.

Coșurile de fum profesionale sunt produse în România la standarde de calitate europene, îndeplinind toate normele de siguranță în vigoare.