SISTEME COMPLETE DE EVACUARE A FUMULUI

Coșuri de fum profesionale

Produse în România la standarde de calitate europene.

SOLUȚII PROFESIONALE

Coșurile noastre de fum

Coșuri de fum cu interior ceramic și coșuri de fum din inox

Coșurile de fum cu interior din ceramică sunt cele mai populare în Europa de Vest și sunt adesea preferate deoarece au o garanție aproape egală cu cea a casei, în general pe o perioadă de 30 de ani. 

Coșurile de fum cu dublu perete, din inox, sunt cea mai nouă variantă de coșuri de fum profesionale, acestea fiind instalații complete pentru evacuarea gazelor de ardere în atmosferă în deplină siguranță. 

blank
ALEGE COȘUL DE FUM POTRIVIT

Ce coș de fum este recomandat în România?

Zona României resimte pe parcursul anului diferențe mari de temperatură, iar coșurile de fum sunt adesea utilizate întreg sezonul rece. Astfel, este necesară achiziția unui coș de fum profesional, sigur și durabil.

Cele mai indicate sunt modelele de coșuri de fum cu interior ceramic și cele din inox. Pentru a afla care dintre ele ți se potrivește am prezentat avantajele fiecăruia mai jos.

Imagine cu garanția de 30 de ani pentru Coș de fum profesional Ecohorn

De ce coșurile de fum Kaminhorn?

Kaminhorn se numără printre liderii din S-E Europei din domeniul producției de sisteme profesionale de coșuri de fum cu tubulatură ceramică și din inox, certificate la nivelul Uniunii Europene. Oferim soluții, sigure, eficiente și complete pentru hornuri de fum, cu garanție de până la 30 de ani și transport gratuit pentru acestea. Suntem specialiști în domeniul coșurilor de fum și ne dedicăm pentru a concepe soluții cât mai performante și mai inovative pentru acest segment de piață.
Imagine cu un coș de fum kamininox primo pornire din consola
SISTEME COMPLETE ȘI PROFESIONALE

Coș de fum ceramică

Coșuri de fum profesionale ceramice (triplustrat), cu tubulatură de șamotă de înaltă calitate (T600), vată bazaltică ignifugă și elemente de beton ușor, certificate la nivel european.

blank
blank
TESTATE ȘI CERTIFICATE

Beneficii Coș de fum ceramică

SISTEM COMPLET

Componentele
coșului de fum ceramic

Coșurile de fum triplustrat cu interior ceramic sunt prevăzute cu tuburi ceramice rotunde astfel încât suprafața neabrazivă a acestora să favorizeze evacuarea fumului. Izolația din vată minerală bazaltică permite păstrarea unei temperaturi constante în interiorul coșului de fum și evită astfel producerea condensului. De asemenea, pentru a preveni efectele dăunătoare ale condensului acid, coșul de fum este conceput cu o bază de preluare a acestuia.

blank
blank
DURABILITATE EXTINSĂ

Garanție 30 de ani

Coșurile de fum din ceramică se folosesc în Europa de Vest de peste 50 de ani și sunt îndrăgite datorită rezistenței și durabilității lor. Coșurile de fum cu triplustrat și interior ceramic au o durată de viață practic egală cu cea a casei, garanția lor fiind de 30 de ani.
ESTETICĂ ȘI EFICIENȚĂ

Design versatil

Coșul de fum cu interior ceramic se adaptează ușor oricărui stil arhitectural datorită design-ului său clasic, dar și diversității de culori disponibile pentru accesoriul decorativ care imită aspectul hornurilor din cărămidă zidită.

blank
SISTEME COMPLETE ȘI PROFESIONALE

Coș de fum
din inox

Cea mai nouă variantă de coșuri de fum, caracterizate de o greutate scăzută și o rezistență bună datorată izolației interioare cu vată bazaltică.

blank
blank
TESTATE ȘI CERTIFICATE

Beneficii Coș de fum inox

blank
SISTEM COMPLET

Componentele coșului de fum
din inox

Coșurile din inox dublu perete reprezintă cea mai nouă variantă de coșuri de fum profesionale și au crescut semnificativ în popularitate printre români în ultimii doi ani, datorită greutății lor scăzute și ușurinței cu care pot fi montate în locuri dificile. Deoarece conțin materiale de calitate și vată minerală bazaltică pentru izolare, coșurile de fum din inox sunt o alternativă sigură și eficientă la coșurile de fum clasice.
blank
blank
REZISTENT ȘI PERSONALIZABIL

Înălțime adaptabilă

Coșul de fum din inox are o greutate scăzută și poate fi amplasat chiar și în locuri care ar fi părut imposibile până acum. De asemenea, greutatea sa scăzută îl face ideal pentru situațiile în care este nevoie de un coș de fum cu o înălțime mare, deoarece el poate fi personalizat și montat astfel încât să se adapteze tuturor necesităților.

INFLUENȚA CLIMEI ASUPRA COȘULUI DE FUM

Cele mai bune coșuri de fum pentru România

În primul rând, ca urmare a temperaturilor scăzute din timpul iernii specifice acestei zone a Europei, este primordială rezistența coșului de fum la condensul acid. Diferența mare dintre temperaturile ridicate ale fumului prezent în horn și cele scăzute care pătrund din exterior va duce la producerea condensului. Acesta se depune pe pereții coșului de fum sub formă de gudron umed care în timp se poate aprinde. Este necesară instalarea unui coș de fum foarte bine izolat și certificat pentru utilizarea în această zonă, care să reducă riscul de autoaprindere și implicit de producere a unui incendiu periculos.
blank
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce trebuie să știi despre coșurile de fum?

blank
CALITATE ȘI SIGURANȚĂ GARANTATE

De ce să cumperi coșul de fum de la Kaminhorn?

CALITATE ȘI ATENȚIE LA DETALII

Standarde Europene

Kaminhorn se implică pentru o Românie mai sigură și pentru a diminua numărul de incendii provocate de coșurile de fum.

Vă doriți un coș de fum sigur, eficient și ușor de montat? Căutați o soluție profesională și în același timp accesibilă pentru locuința dumneavoastră? Kaminhorn vă pune la dispoziție o gamă de coșuri de fum profesionale, în triplustrat cu interior din ceramică sau prefabricate din oțel, realizate la standarde înalte de calitate și certificate la nivelul Uniunii Europene. Coșurile noastre de fum sunt gândite și testate pentru a asigura protecție împotriva incendiilor.

INFORMAȚII CALDE

Citește pe blog

Fii la curent cu toate noutățile din domeniul termic, dar și cu sfaturile profesioniștilor pentru alegerea, instalarea și întreținerea coșurilor de fum și nu numai. Pe blogul nostru vei găsi ghiduri și sfaturi utile pentru a lua decizii informat și a putea avea grijă de siguranța casei tale.

FII LA CURENT

Urmărește-ne

Ne găsești și pe social media....

NU NE POȚI CONTACTA?

Lasă-ne numărul tău și te sunăm noi.

Vrem să îți ușurăm treaba.

Coș
Sign in

Nu ai un cont încă?