RECENZII KAMINHORN

Păreri și impresii de la clienți

Dacă ești în căutarea soluțiilor de încălzire pentru locuința tate invităm  citești recenziile clienților noștriSute de persoane au împărtășit feedback-ul lor pozitiv despre calitatea produselor, ușurința de utilizare și construcția durabilă a șemineelor și coșurilor de fum. 

Amalia Elena Stoia
Amalia Elena Stoia
04:52 03 May 23
Am comandat un coș fum, domnul cu care am vorbit la telefon a dat dovadă de seriozitate și profesionalism oferind informații suplimentare, drept urmare am mai revenit cu o comandă pentru o reducție inox necesară pentru racordare la coș. Recomand pentru promptitudine și seriozitate.
dan florina
dan florina
20:26 17 Mar 23
Recomand cu toată încrederea produse de calitate ,oameni de calitateVă mulțumesc,
Cristian Simion
Cristian Simion
15:39 28 Oct 21
Recomand cu toată încredere! Felicitări pentru ceea ce faceți!
Cristi Andriesi
Cristi Andriesi
11:27 13 Aug 21
Companie ok.Oameni de caracter , cu care poți discuta civilizat .
Vasilica Razvan Paunas
Vasilica Razvan Paunas
11:21 13 Aug 21
Calitatea produselor si profesionalismul angajatilor caracterizeaza aceasta companie 100% Romaneasca.Recomand cu drag gama lor de produse!
Ianu Ianu
Ianu Ianu
05:38 03 Sep 20
Am achiziționat două hornuri KaminHorn premier direct de la producător, o experiență extrem de plăcută alături de acești oameni minunați, au dat dovadă de profesionalism și seriozitate incă de la primul telefonO foarte bună și colaborare, promptitudine și livrare la timp, ce a ce mă obligă să ofer 5+ steluțeMulțumesc foarte mult, și dacă mulți oameni din România ar fi ca Dvs. țara noastră ar fi, o comoară...PS. Am montat cele două hornuri, iar acele elemente decorative care sunt la exterior ce iasă din acoperiș sunt de-a dreptul spectaculoase, oferă căsuței mele un spectacol la care participă toți trecătorii 😂😉
Vezi toate recenziile
js_loader
FII LA CURENT

Urmărește-ne

Ne găsești și pe social media....

NU NE POȚI CONTACTA?

Lasă-ne numărul tău și te sunăm noi.

Vrem să îți ușurăm treaba.

Coș
Sign in

Nu ai un cont încă?