Ghiduri

Produs în România

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Kaminhorn este un brand românesc, o afacere locală care a plecat din Bacău și s-a extins la nivel național, evoluând de la producerea de pălării de coș de fum la realizarea de sisteme complete de evacuare, testate și certificate european.

Iată povestea coșurilor de fum „MADE IN ROMANIA”.

În 2014 brandul Kaminhorn ia naștere fiind o mică afacere de familie, care producea pălării de coș de fum. De unde această idee de business? Liviu și Răzvan, fondatorii companiei, au sesizat lipsa de pe piața din România a unor pălării pentru coșurile de fum care să fie calitative, robuste, fiabile, diversificate necesităților și specificului climei din anumite regiuni și la un preț corect. Astfel au decis că le vor face ei, la Bacău. Produsele au fost foarte bine întâmpinate de români.

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Un an mai târziu, datorită numărului mare de vânzări, Kaminhorn își extindea portofoliul de produse, incluzând și alte accesorii pentru coșurile de fum.

În 2017, certificau primul sistem complet de coș de fum ceramic, obținând aprobarea standardelor de calitate de la Uniunea Europeană. Astfel, coșurile de fum fabricate la Bacău era recunoscute drept sigure și rezistente la nivel internațional.

În același an a urmat punerea în vânzare a unui model de coș de fum din inox și atingerea pragului de 1.000 de clienți mulțumiți de produsele achiziționate de la Kaminhorn.

În prezent Kaminhorn distribuie o gamă variată de focare de șemineu și accesorii fabricate de producători cu renume din Germania, Polonia sau Italia, însă produce în continuare sisteme de evacuare fabricate în România.

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Coșurile de fum fabricate la Bacău rămân inima companiei și sunt testate, studiate și îmbunătățite în permanență, astfel încât casele românilor să se bucure de cele mai sigure și confortabile soluții.

Kaminhorn rămâne un brand local, care cunoaște îndeaproape specificul climei din România, nevoile de încălzire ale românilor în funcție de anotimp și ce înseamnă confortul în casele acestora. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *