CÂTEVA DESPRE KAMINHORN

Soluții sigure și complete de coșuri de fum și focare pentru casele românilor

Iubim ce facem

Fiind un producător local, ne concentrăm pe ceea ce contează: confortul de acasă.

Procesul nostru de verificare al calității

Ca tu să primești cele mai bune produse, am dezvoltat un sistem robust de verificare al calității pentru toate produsele vândute de noi.

ȘEMINEE ȘI COȘURI DE FUM PROFESIONALE

Salut, suntem echipa Kaminhorn!

Ne numărăm printre liderii din S-E Europei din domeniul producției de sisteme profesionale de coșuri de fum cu tubulatură ceramică și din inox, certificate la nivelul Uniunii Europene.

Suntem un brand local și credem că asta ne reprezintă cel mai bine deoarece cunoaștem îndeaproape specificul climei din România, nevoile de încălzire ale românilor în funcție de anotimp și ce însemnă confortul în casele noastre. Suntem o echipă de ingineri, designeri și specialiști în sfera protecției mediului, iar toate eforturile noastre sunt dedicate misiunii de a oferi soluții de încălzire sigure și complete.

Suntem parteneri www.cel.ro
CINE FACE PARTE DIN ECHIPĂ?

Echipa Noastră

Răzvan Anăstăsoaie

Director General

Liviu Baltă

Director Dezvoltare

Adriana Anăstăsoaie

Office Manager

Povestea Noastră

2014

Kaminhorn ia naștere

Am început ca o afacere de familie și ne-am dedicat producerii pălăriilor de coș de fum.

2015

Expansiune

Văzând că în primul an am generat vânzări semnificative pe tot teritoriul țării, am decis să diversificăm producția pentru a oferi clienților noștri o gamă variată de accesorii pentru coșurile de fum. 

2017

Primul coș de fum certificat la nivel european

Am certificat la nivel european primul sistem de coș de fum complet ceramic de producție proprie, iar mai apoi o serie de coșuri de fum profesionale din inox.

2017

Milestone

1000 de clienți au achiziționat sistemele și accesoriile noastre

2020

Milestone

5000 de clienți au achiziționat sistemele și accesoriile noastre

Prezent

Strategie de dezvoltare continuă

Lucrăm în continuare la a ne extinde domeniul de activitate și portofoliul de produse, iar în momentul de față importăm șeminee din Polonia, în timp ce dezvoltăm propriile noastre modele de focare.

Marcă înregsitrată AB Group Ceramics.

Oferim soluții de încălzire sigure și complete

2014
ANUL ÎNFIINȚĂRII
5000
CLIENȚI FERICIȚI
15
ANGAJAȚI
1600
PROIECTE FINALIZATE

Valorile Kaminhorn

Asset 36

PRODUSE CALITATE PREMIUM

Testăm produsele noastre în laboratoare specializate pentru a ne asigura că produsul final, cel care ajunge la consumator, este unul de cea mai înaltă calitate. Colaborăm cu parteneri cu experiență din Germania, Italia și Slovenia pentru a oferi produse certificate.

RESPECT FAȚĂ DE COLABORATORII NOȘTRI

Prețuim fiecare angajat, client și partener. Ne dorim să lucrăm alături de oameni care să fie mulțumiți de serviciile noastre și știm că brandul Kaminhorn nu ar exista fără clienții și colaboratorii noștri.

PREȚURI COMPETITIVE

Suntem mândri că producem în România la prețuri accesibile. Misiunea noastră este să vindem în continuare la prețuri de producător menținând aceleași standarde înalte de calitate.

ATENȚIE FAȚĂ DE MEDIU

Produsele noastre sunt realizate din metale reutilizabile. Selectăm cu atenție partenerii și lucrăm doar cu furnizorii de materie primă certificată conform standardelor europene, care să nu emită gaze nocive și să fie sigură atât pentru oameni, cât și pentru natură.

SIGURANȚĂ ÎNAINTE DE TOATE

Ne îngrijorează numărul mare de locuințe care sunt afectate de incendii în fiecare sezon rece în România, de aceea, ne dedicăm misiunii de a oferi soluții de încălzire sigure și complete.

Avantajele produselor

Asset 6

REZISTENȚĂ

Folosim produse și materiale certificate și testate pentru a ne asigura că oferim soluții eficiente și durabile în timp.

Asset 8

DESIGN

Ne concentrăm eforturile pentru a îmbina în mod eficient aspectul estetic și funcționalitatea produselor noastre. Lansăm periodic modele noi care să respecte tendințele actuale în materie de design.

Asset 19

MONTAJ FACIL

Oferim pachete complete pentru montare și suport tehnic gratuit pentru a ne sprijini clienții.

Asset 36

GARANȚII

Garantăm prețuri de producător, garantăm calitatea produselor și garantăm profesionalismul echipei noastre.

SIGURANȚĂ

Testăm produsele noastre în laboratoarele specializate „URBAN-INCERC” – Agrement tehnic nr. 001SC-04/605-2015.

Istoricul Companiei Noastre

Vezi cum am devenit cine suntem astăzi și de ce vrem să fim lideri în producția coșurilor de fum și a focarelor din România.

Procesul de producție și verificare al calității

Pentru ca tu să primești cele mai bune produse am dezvoltat un sistem robust de verificare al calității pentru toate produsele vândute de noi.

blank
Coș
Sign in

Nu ai un cont încă?