De ce sa alegi un horn profesional?

Un horn profesional, eficient si economic este ceea ce-ti doresti pentru casa ta si firma noastra se asigura ca vei achizitiona un produs de cea mai buna calitate, la preturi accesibile! Fie ca este vorba de material ceramic, inox, caramida, samota, fii sigur ca noi avem produsul perfect pentru amenajarea locuintei tale!

Aceste cosuri de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei, de aceea, alegerea ideala este un cos de samota invelita in izolatie de vata bazaltica si cosuri de beton. De ce? Datorita duratei de viata lunga si rezistentei ridicate.
 

Pentru a-ti usura munca, ne-am gandit la cateva criterii pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere:
  1. Lungimea cosului trebuie sa fie mai mare decat coama casei, pentru evitarea problemelor de functionalitate, cum ar fi racirea fumului. De ce trebuie evitat acest lucru? Pentru ca racirea fumului impiedica functionarea optima a cosului si totodata exista posibilitatea ca fumul sa patrunda in incapere.
  2. Diametrul asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine (in cazul tirajului prea mic) si consumul ridicat de lemne (in cazul tirajului prea mare).
  3. Montarea cosului de fum trebuie realizata de personal calificat si autorizat, de aceea firma noastra reprezinta solutia perfecta! Datorita experientei noastre in domeniu, noi stim cat de importanta este montarea, cat si achizitionarea produsului optim!

O recomandare pentru tine din partea echipei noastre:

Alege un horn izolat pentru o functionalitate mai buna, durata de viata mai lunga si pentru a evita probleme legate de condens, tiraj, coroziune.

Pentru ca ne adaptam oricaror preferinte, preturile produselor noastre sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru.

Apeleaza la noi cu incredere si vei gasi produsele ideale pentru locuinta ta!