Prima pagină » Magazin » Grill ceramic cu cărbuni Monolith LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0

Grill ceramic cu cărbuni Monolith LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0

SKU: AL6123

14.999lei

Disponibil pe comandă

Achiziționează împreună cu:
Produsul acesta: Grill ceramic cu cărbuni Monolith LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0

Disponibil pe comandă

14.999lei
14.999lei
49lei
449lei
1 × Placă de foc LECHEF, Monolith

Disponibil pe comandă

1.999lei
1 × Rotisor pentru grătarele CLASSIC, Monolith

Ultimul produs în stoc

1.999lei
1 × Perie grill Monolith

În stoc

125lei
489lei
  • Specificații
  • Descriere
  • Documente tehnice
  • Schița
  • Recenzii
Informații suplimentare
Greutate

140 kg

Dimensiuni

800 x 720 x 850 mm

Dimensiuni grilă de gătit

⌀520 mm

Material grilă de gătit

Oțel Inoxidabil

Producător

Monolith

Culoare

Negru

Badge

Livrare Gratuită

Transport și Livrare

LIVRARE RAPIDĂ ȘI ÎN SIGURANȚĂ

Ne asigurăm că toate produsele expediate de către noi sunt în cea mai bună stare, fără defecte sau inconforme cu imaginile de produs, împachetate corespunzător pentru a nu suferi daune în timpul procesului de livrare și mai ales preluate de către curier în cel mai scurt timp posibil.

RETUR ȘI RAMBURSARE

  • În cazul în care produsul este defect sau suferă deteriorări în timpul transportului îl puteți trimite înapoi și îl vom înlocui cu un altul corespunzător.
  • Dacă produsul nu corespunde așteptărilor îl puteți returna și veți primi banii înapoi.
  • Termenul limită pentru retururi este de 14 zile.

Descriere

Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0, MonolithMonolith BBQ Guru Edition a fost dezvoltat în colaborare cu partenerul nostru american BBQ Guru. Monolith este perfect pentru controlul electronic al temperaturii, motiv pentru care am dezvoltat Monolith Classic și LeChef cu suflantă integrată. Cu un design elegant și conectivitate fără efort, temperatura cuptorului este menținută cu ajutorul unui senzor termic și transmisă unui controler prin cablu. Controlerul  modulează suflanta integrată, care reglează puterea jarului prin cantitatea de oxigen suflată. În plus, controlerul detectează când capacul este deschis și reglează alimentarea cu aer pentru momentul deschiderii.Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică și sunt alimentate cu mangal pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.MONOLITUL A FOST APROAPE PERFECT DAR NU SUNTEM mulțumiți de „APROAPE”. Astfel, ne-am dezvoltat grătarele ceramice și mai departe și vă prezentăm cu mândrie noua serie Monolith Pro 2.0
SISTEM DE DESCHIDERE NOU Mai multă flexibilitate combinată cu o stabilitate și mai mare. Prin reintroducerea pivotului, capacul poate fi deschis acum cu chiar mai puțin efort, dar toată greutatea se sprijină ferm pe grătar, etanșând camera interioară mai bine ca niciodată.ETANȘARE OTEL INOXIDABIL ȘI FIBRĂ În 2021, ținem cont de cerințele dvs. și echipăm toate modelele noastre de grătar cu o garnitură din oțel inoxidabil și plasă din fibră de sticlă. Când este înlocuit la fiecare 3-5 ani, practic nu necesită întreținere, mult mai ușor de curățat și rezistent de fiecare dată.GURU Varianta CLASSIC BBQ Guru are atașat dispozitivul Guru unde se pot conecta termometrele DynaQ, UltraQ pentru coltrolul temperaturii interioare. Acestea pot fi conectate cu orice smartphone sau tabletă. Modelul UltraQ are trei intrari pentru sonde alimentare iar modelul DynaQ o singură intrare.NOUL AMORTIZOR Un stil nou, cu performanțe îmbunătățite: clapeta din fontă reproiectată direcționează fumul direct în sus și în afara grătarului. Noul sistem oferă o stabilitate mai mare și un aspect mai profesional.
CONTROL COMPLET AL GRĂTULUI Pentru Monolith BBQ Guru Edition există două controlere diferite. Pe lângă temperatura ambientală, BBQ Guru poate afișa și temperatura de bază a alimentelor printr-un senzor de temperatură suplimentar. Cu BBQ Guru UltraQ de top, vă puteți conecta prin Wifi și astfel puteți accesa o bază de date care stochează istoria proceselor de grătar anterioară și oferă în plus un număr mare de rețete la grătar.DISTRIBUIE REȚETELE TALE CU ULTRAQ Sincronizați UltraQ-ul cu pagina web și funcțiile site-ului BBQ Guru ShareMyCook.com. Alăturați-vă comunității online BBQ Guru – creați și împărtășiți instrucțiuni cu ceilalți, vedeți modul în care alți experți gătesc pe grill, încărcați-vă imaginile cu mâncăruri delicioase și susțineți-i pe alții.MOD RAMP Această funcție permite reducerea temperaturii spațiului de gătit înainte de atingerea temperaturii potrivite în interiorul cărnii. Dacă modul rampă este setat la (RAY), acesta este activat la o temperatură scăzută (aprox. 110° C). Acest mod este utilizat pentru „gatit la foc mic”, astfel încât alimentele să nu se ardă prea mult.Această funcție scade treptat temperatura spațiului de gătit la temperatura centrală setată, de îndată ce senzorul spațiului de gătit se află la cca. 110° C al senzorului de temperatură presetat al interiorului. Unitatea de control menține temperatura spațiului de gătit puțin peste temperatura miezului, atât timp cât avem cărbune(combustibil).
Funcție Capac DESCHIS Această funcție permite restabilirea rapidă a temperaturii țintă după deschiderea capacului. Dacă opțiunea „Open-Lid” este setată la (oLY) în meniu, detectarea capacului deschis este activată. Când capacul este deschis, temperatura scade. Acest lucru poate determina suflanta să „ardă” cărbunele (combustibilul) și să determine depășirea temperaturii țintă atunci când capacul este închis. Acest mod detectează când capacul cuptorului este deschis și minimizează funcționarea ventilatorului în acest timp.Temperatura crește întotdeauna dacă capacul spațiului de gătit este deschis și închis des, chiar și atunci când ventilatorul este oprit. În setarea din fabrică, modul „Deschidere capac” este întotdeauna activat. Dezactivați această caracteristică dacă aveți probleme cu fluxul de aer excesiv. Pentru a evita alarmele false atunci când modul este activat, nu sună nicio alarmă atunci când temperatura scade și capacul este deschis.Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă.Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire).Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.Este perfect pentru fript, afumat, copt și slow cooking – orice este posibil. Se poate folosi și iarna.
gatire_directa
Gătitul direct este utilizat în primul rând pentru prăjirea alimentelor și pentru gătitul alimentelor care durează mai puțin de 20 de minute. Alimentele sunt plasate direct deasupra sursei de căldură pe grătarul din oțel inoxidabil și ar trebui, în general, să fie întoarse o dată la jumătatea timpului de gătit. Această metodă este de obicei cea mai bună pentru bucăți relativ mici de mâncare care se pregătesc rapid, cum ar fi creveți, fripturi, hamburgeri, hot dog, cârnați și legume.
gatire_indirecta
Gătitul indirect implică crearea unei bariere între cărbuni și alimente. Deoarece alimentele sunt gătite la căldura reflectată în interiorul suprafețelor grătarului, alimentele se gătesc încet și uniform pe toate părțile și nu trebuie întoarse. Puteți creea căldură indirectă pentru mâncarea dvs. prin plasare pietrei deflectoare peste cărbunii fierbinți. Este ideal pentru carne tradițională, pentru grătarele care necesită o lungă, lentă gătire la foc mic, cum ar fi coaste, piept, curcan întreg și carne de porc trasă.
gatire_combo
Gătitul combo este cel mai versatil mod de a găti. Combină atât căldura directă, cât și căldura indirectă pentru gătind o gamă largă de alimente în același timp. Faceți un foc în două zone, folosiți coșul de cărbune cu despărțitor. Poziționați cărbunii pe o parte a grătarului pentru găti direct, fierbinte si lăsați cealaltă parte goală. Puneți o piatră deflectore înjumătățită pe cealaltă parte fără cărbuni pentru temperatură mai scăzută gătiți lent inaceastă zonă fără flacără directă.
gatire_pizza1
Piatra de pizza ceramică poate rezista la temperaturi ridicate și formează condițiile unui cuptor de cărămidă pe grătarul dvs. Această metodă este cea mai bună pentru a găti pizza în stil gourmet sau pentru a coace desert și pâine. Pentru a utiliza această configurație, așezați piatra de pizza deasupra grătarului din oțel inoxidabil și coșului de cărbuni.
CARACTERISTICI PRO SERIA 2.0 BLACK GRILL LE CHEF, Monolith
  • Sistem unic de rețea inteligentă din seria Pro și Firebox
  • Noul sistem de balamale pentru deschidere și închidere fără efort
  • Ventilator Guru pentru grătar încorporat
  • Noi garnituri de etanșare din oțel inoxidabil și fibră de sticlă
  • Benzi din oțel inoxidabil
  • Nou ventil de evacuare vertical
  • Suport pentru controler BBQ Guru
  • Garanție limitată pe viață la piesele din ceramică
  • Asamblare ușoară
Specificații:
  • Dimensiune produs: 80 x 72 x 85 cm (L x l x h)
  • Diametrul grilei de gătit: 52 cm (format din două semicercuri)
  • Include: 2 grătare în formă de semicerc, 2 tăvi în formă de semicerc, 2 pietre ceramice în formă de semicerc
  • Mâner de transport cu rețea inteligentă
  • Alimentator chipsuri pentru afumat
  • Coș de cărbune cu separator
  • Grid Lifter
  • Lopata pentru cenușă
  • Greutate: 140 kg

Grill ceramic cu cărbuni Monolith JUNIOR negru

     Grătarul compact Monolith Junior are un diametru al grilei de 33cm. În ciuda dimensiunilor sale, Monolith Junior vă oferă toate funcționalitățile modelelor noastre mai mari, funcție grătar, afumare, coacere, gătit, mixt: grătar/prăjire. Dimensiunea sa compactă îl face ideal pentru balcoane, terase mici și camping. Junior este ideal pentru bucătarii profesioniști în restaurante. Cântărind doar 38 kg, Junior este ușor de transportat. Juniorul vine, de asemenea, cu o piatră de deflector de căldură și o grilă de extensie. Sistemul nostru unic de furnizare de așchii de lemn, bucăți sau peleți vă permite să introduceți așchii de fum direct peste cărbunii fierbinte - fără a fi nevoie să ridicați capacul!

     MONOLITH Junior este disponibil în negru și roșu, fie cu masă pe roți, fie cu picioare din ceramică, perfect pentru bucătăriile profesionale sau pentru propria bucătărie proiectată în aer liber.

     Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.

      Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).

     Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.

     Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.

     Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă.

Garanția se oferă doar pentru montajele realizate conform standardelor de profesionalism ale Kaminhorn.

Pozele și videoclipurile de prezentare au caracter informativ. Produsul livrat poate avea culori și modificări față de produsul prezentat, pe baza cerințelor primite.
Produsele pot avea o culoare diferită față de poza de prezentare, fiind mai închise sau mai deschise în funcție de lotul de producție.

      Recenzii