Altele

Kaminhorn a reprezentat România la Progetto Fuoco 2022

progetto fuoco

Anul acesta, Kaminhorn a avut onoarea de a fi singura firmă românească de profil care s-a numărat printre cei 800 de expozanți de la cel mai mare târg de sisteme de încălzire pe bază de combustibil solid din Europa.

progetto fuoco

Progetto Fuoco este un eveniment de mare amploare ce a avut loc la Verona și care a adus împreună toți marii producători de sisteme de încălzire și ventilație pe bază de combustibil solid. Au participat expozanți de pe tot continentul, precum producători cu tradiție din Italia, Germania, Franța și Polonia. Echipa noastră s-a aflat printre aceștia, având un stand la care a expus coșuri de fum profesionale, fiind singura firmă din România participantă la eveniment.

progetto fuoco

În cadrul acestei expoziții am lansat sistemele de ventilație profesionale produse în Bacău. Astfel, am pus produsele MADE IN ROMANIA pe harta europeană a producătorilor de top din domeniu. Vizitatorii care au trecut pe la standul Kaminhorn au fost încântați să regăsească o companie din România care produce sisteme de coș de fum complete în țară, dar la standarde de calitate certificate de Uniunea Europeană.

Am avut plăcerea de a ne întâlni la expoziția de la Verona cu membrii grupului de coșari autorizați din România, reprezentanți ai asociației ASFOCH. Aceștia ne-au vizitat la standul Kaminhorn alături de coșarii profesioniști din Italia. Am împărtășit astfel experiențe profesionale și perspective de viitor pentru o industrie mai sigură și mai eficientă. 

Obiectivul nostru de a consolida și extinde relațiile profesionale cu experți din domeniu a găsit mediul propice pentru a fi atins în cadrul evenimentului de la Verona. Am putut astfel sta de vorbă cu mari producători de sisteme de încălzire și am putut interacționa îndeaproape cu ultimele produse concepute de aceștia pentru a cunoaște trendurile actuale și a anticipa tendințele care vor urma în domeniu.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să expunem la cel mai mare târg de profil din Europa coșurile de fum fabricate la Bacău și să interacționăm cu o parte din cei 60.000 de vizitatori profesioniști și 800 de expozanți. Așteptăm cu interes ediția următoare și alte oportunități de acest fel pentru a putea investi în continuare în extinderea orizonturilor companiei noastre și implicit ale industriei din România.

Sistemele de ventilație profesionale pe care le-am lansat la Verona la găsiți pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *