Altele

Kaminhorn la Progetto Fuoco în Italia

blank

Progetto Fuoco reprezintă cea mai importantă expoziție internațională de sisteme și echipamente pentru încălzire cu lemne. Echipa Kaminhorn are plăcerea de a participa în acest an alături de peste 800 de companii expozante. Este o încântare pentru noi să facem parte din producătorii de top ai acestei industrii.

Când și unde?

Progetto Fuoco 2022 va fi organizat în perioada 4-7 mai la Fiera di Verona. Acest eveniment include un program variat cu sute de spectacole speciale, conferințe, discuții și seminarii pentru profesioniști. Ne dorim ca această experiență să ne deschidă orizontul către noi piețe externe și să ne stabilim un renume la nivel internațional. Suntem convinși că mii de vizitatori vor fi încântați să descopere calitatea produselor noastre. 

Kaminhorn va fi prezent în toate zilele evenimentului în interiorul halei 8, la standul D87.

blank

Evenimente 

Această expoziție va cuprinde o gamă largă de evenimente precum:

  • Fire Project European Startup Award
  • PROIECT BOSCO - o noua arie tematica dedicata silviculturii si mecanizarii forestiere;
  • ECOHOUSE - o platformă pentru eficiență energetică ;
  • COOK PROJECT - legătura dintre modern și tradițional și multe altele.

Ce produse vom prezenta?

Echipa Kaminhorn va participa oferind o gamă diversificată de sisteme de ventilație și coșuri de fum. Suntem încrezători că acest eveniment va fi o oportunitate excelentă de a descoperi noi clienți care să se convingă de calitatea produselor românești. Produsele Kaminhorn oferă produse de calitate superioară care oferă siguranță locuințelor clienților noștri. 

blank

Beneficiile produselor Kaminhorn

Calitate superioară

Produsele Kaminhorn sunt realizate de o echipa de profesioniști care se implică în mod constant în procesul de indentificare, actualizare și implementare a celor mai calitative tehnici și materiale în designul și fabricarea acestora. Însă, pentru a vă garanta că toate criteriile sunt asigurate, produsele Kaminhorn dețin toate certificatele tehnice și de conformitate necesare. 

Garanție extinsă

Deoarece suntem siguri de rezistența produselor noastre oferim o garanție extinsă de până la 30 de ani

Asistența gratuită

Clienții noștrii beneficiază de asistență gratuită pentru a face alegerea potrivită locuinței lor. Vrem să ne asigurăm că vă sunt facilitate toate materialele necesare încălzirii casei dumneavoastră. 

blank

Scopul nostru

Dorim să oferim vizibilitate produselor noastre pentru a le promova pe piața internațională și pentru a le aduce noilor clienți confortul și siguranța unei locuințe corect încălzite. Mai mult decât atât, suntem încântați să participăm la acest eveniment pentru a rămâne conectați cu întreaga industrie a produselor de încălzire și să vă oferim noutățile și îmbunătățirile din domeniul termic.

De ce să ne vizitați?

Știm că Italia este statul care găzduiește la momentul actual peste un milion de români. Ne dorim să stabilim o relație cât mai strânsă atât cu aceștia, cât și cu viitorii clienți internaționali. Rodul muncii noastre asigură o calitate ridicată, iar astfel vom putea să bucurăm noi clienți cu produsele Kaminhorn care își pot stabili cu ușurință un renume la nivel internațional. Vă invităm atât pe dumneavoastră, cât și cunoștințele, prietenii pe care îi aveți să vizitați această expoziție dacă aveți oportunitatea.

Vă așteptăm alături de noi!

Suntem entuziasmați să cunoaștem noi oameni care să descopere calitatea produselor românești și să asigurăm pentru cât mai multe persoane produse făcute așa cum trebuie, care să confere beneficiile unor locuințe caracterizate prin siguranță și confort.  autorizate pentru a vă asigura de buna funcționare a sistemului de încălzire.

Între timp, vă invităm să consultați gama largă de produse pe care Kaminhorn le oferă pentru locuința dumneavoastră, iar pentru a afla cât mai multe informații vă sfătuim să accesați secțiunea de blog. Veți găsi numeroase articole cu informațiile necesare pentru a afla care este importanța unor produse de încălzire de înaltă calitate, precum și care sunt criteriile pentru a face alegerea potrivită. 

Pentru consultanță gratuită nu ezitați să ne contactați. Lăsăți-ne un mesaj mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *