Altele

Pentru că ne pasă, ne alăturăm inițiativei România vrea autostrăzi!

Romania vrea autostrazi

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânarii excesive a construirii autostrazii în Moldova.

Ca producător autohton, noi, KaminHorn – Fabrica de Hornuri profesionale și Accesorii, înțelegem și simțim lipsa autostrăzilor atât de necesare dezvoltării, livrărilor prompte și a optimizării costurilor.

Pentru că ne pasă, ne alăturăm inițiativei România vrea autostrăzi!

#șîeu#șînoi#șîtoți vrem autostrăzi, așa că astăzi, 15 Martie, la ora 15:00, echipa KaminHorn va sista activitatea pentru 15 minute!

Vă încurajăm și pe dumneavoastră să vă alăturați sutelor de mii de români care vor face asta! Ne dorim siguranță și confort în țara noastră? Este timpul să luăm atitudine!

Important!

La fel de importantă ca un coș de fum profesional pentru siguranța casei dumneavoastră este și autostrada pentru siguranța tuturor celor din mașinile care tranzitează Moldova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *