Sfaturi

De ce să cumperi de la producători români?

de ce să cumperi made in romania

A cumpăra produse MADE IN ROMANIA nu este doar o dovadă de naționalism și nu depinde doar de mândria de a fi român, ci are un impact socio-economic foarte puternic. Iată câteva motive pentru care să alegeți cât mai multe alternative autohtone atunci când aveți opțiunea aceasta:

blank

Contribuția la economia locală

Cumpărând produse fabricate în România puteți avea un impact semnificativ asupra economiei autohtone. Achiziționarea produselor și serviciilor românești înseamnă că banii cheltuiți rămân în țară și sunt utilizați pentru a crea locuri de muncă și pentru a dezvolta producția locală. În loc să susținem producători din China sau alte țări puternic dezvoltate din punct de vedere al comerțului, putem să contribuim la a crea cerere pe piața din România și la a stimula creșterea implicării antreprenorilor locali. Astfel, vor exista mai multe locuri de muncă în țară, mai mulți bani la bugetul statului și implicit condiții mai bune de trai. 

Calitatea superioară

Spre deosebire de fabricile imense din Asia, de exemplu, producătoriii români acordă o atenție mult mai mare detaliilor și calității. Atunci când sunt fabricate mai puține produse, acestea pot fi verificate mai ușor și pot fi testate pentru a fi soluții sigure și eficiente. În plus, micii producători sunt în general pasionați de ceea ce fac și nu încearcă să obțină doar rezultate economice bune, ci să aibă și un impact constructiv în societate. Mândria micilor antreprenori de a oferi produse de cea mai bună calitate presupune și utilizarea unei materii prime premium. Astfel, prețul final poate fi mai mare comparativ cu produsele importate din China, însă durabilitatea și calitatea produselor va merita diferența financiară.

blank

Sustenabilitatea

Producătorii locali își desfășoară activitatea acolo unde ei trăiesc și sunt adesea preocupați de sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător. Utilizând materiale reciclate sau evitând risipa, aceștia au grijă de planetă și sunt cu mult mai puțin nocivi mediului decât marile fabrici.

Reducerea amprentei de carbon

Fiind fabricate în țară, produsele autohtone nu necesită să fie transportate pe distanțe mari, cu o navă sau un avion, care pot polua excesiv. Astfel, sunt reduse emisiile de gaze cu efect de seră și natura are mai puțin de suferit pentru noi. 

Relaționarea cu comunitatea locală

Cumpărând de la producători locali veți avea oportunitatea de a relaționa cu antreprenori și specialiști din diverse domenii, cunoscând astfel oamenii din zonă. Adesea, micile companii sunt prezente la târguri de profil sau organizează evenimente și acțiuni caritabile prin care oferă înapoi comunității, iar interacționând cu aceștia vă puteți apropia și mai mult de comunitatea locală.

blank

Kaminhorn este un brand 100% fabricat în România

Noi, cei de la Kaminhorn, producem coșurile de fum profesionale și accesoriile pentru acestea la Bacău, în fabrica noastră. Ne mândrim cu faptul că suntem români și că producem sisteme de evacuare a fumului românești, la standarde de calitate europene. Participăm la evenimente și târguri internaționale de profil și am reușit să punem România pe harta producătorilor de sisteme termice profesionale. 

Sperăm că sfaturile despre importanța achiziționării produselor autohtone v-au fost utile și vă oferim consultanță gratuită pentru a putea găsi produsul perfect pentru locuința dumneavoastră.

Kaminhorn vă oferă o selecție de coșuri de fum profesionale și accesorii pentru acestea fabricate în România și consultanță gratuită. Livrăm rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră de focare de șeminee pe siteul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *