Altele

Kaminhorn deschide un nou showroom în Cluj!

Kaminhorn showroom cluj

Începând de luna aceasta, Kaminhorn are un nou showroom în Cluj, unde clienții vor putea primi consultanță și afla mai multe detalii despre produsele noastre. 

Ce veți putea găsi în noul showroom Kaminhorn?

  1. Consultanță gratuită personalizată oferită de experții noștri pentru a găsi cele mai bune soluții pentru locuința dumneavoastră. Aceștia vă vor ajuta să calculați puterea nominală a focarului de șemineu de care aveți nevoie, să identificați tipul de șemineu care vi se potrivește, dimensiunile și modelul coșului de fum, dar și recomandări de accesorii și materiale de construcții.
  2. Discuții 1 la 1 cu experții Kaminhorn.
  3. Hornuri de prezentare pentru a putea analiza alcătuirea coșurilor noastre de fum, materialele utilizate în componența acestora și accesoriile dedicate.
  4. Ajutor pentru personalizarea propriului coș de fum, alegând dimensiunile, culoarea, accesoriile și modelul și beneficiind de consultanță gratuită din partea echipei noastre.
  5. Cele mai noi modele de focare de șeminee și puteți solicita recomandări de design pentru șemineu în funcție de locuința și preferințele dumneavoastră.
  6. Promoții unice și personalizate. 
  7. Recomandări de coșari profesioniști sau montatori parteneri care vă pot instala, pune în funcțiune și verifica sistemul de încălzire și evacuare în siguranță.

Unde ne găsiți?

În Cluj, pe strada Tudor Vladimirescu, lângă Extreme Auto Moto Service. Puteți urmări bannerele care indică locația, pentru a găsi cu mai multă ușurință showroom-ul nostru, sau urma coordonatele GPS-ului prezente mai jos.

Veți regăsi în vecinătatea showroom-ului nostru două parcări rezervate clienților pentru ca vizita la noi să fie cât mai lipsită de griji, precum întreaga noastră colaborare.

Programul nostru

Luni: 09:00-17:00
Marți: 09:00-17:00
Miercuri: 09:00-17:00
Joi: 09:00-17:00
Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Vizitați-ne cât mai curând! Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *