Altele

Kaminhorn a fost prezent la târgul nZeb cu soluții complete de șeminee și coșuri de fum

Kaminhorn a fost prezent la târgul nZeb

Echipa Kaminhorn a participat la târgul nZEB care a ajuns și în România, la Cluj-napoca, unde a prezentat sistemele complete de șeminee și coșuri de fum caracterizate de o eficiență ridicată.

Ce înseamnă conceptul nZEB?

O clădire cu energie aproape zero (nZEB) este o clădire care are o performanță energetică foarte ridicată. Cantitatea aproape zero sau foarte mică de energie necesară ar trebui acoperită într-o măsură foarte semnificativă de energie din surse regenerabile, inclusiv energie din surse regenerabile produsă la fața locului sau în apropiere. 

nZEB este un concept care promovează adaptarea construcțiilor pentru a avea un consum de energie aproape de zero, altfel spus clădiri cu performanță energetică foarte ridicată.

Kaminhorn a fost prezent la târgul nZeb

De ce contează această participare pentru Kaminhorn?

Misiunea companiei și implicit a întregii echipe este aceea de a oferi soluții de încălzire sigure și complete pentru casele românilor, dar mai ales eficiente și sustenabile. Acest târg a reprezentat o oportunitate excelentă pentru a pune Kaminhorn pe harta brandurilor care inovează și caută în permanență soluții prietenoase cu mediul și cu utilizatorii.

Sistemele de ventilație și încălzire profesionale prezentate la târgul internațional nZEB la găsiți pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *