Ghiduri

Focarele Hitze – ce trebuie să știi?

focarele hitze

Hitze este unul dintre cele mai cunoscute branduri de șeminee din Polonia, fiind renumit în întreaga Europă pentru calitatea deosebită a produselor fabricate de ei.

De-a lungul timpului, Kaminhorn a introdus treptat produse marca Hitze, ajungând în prezent la peste 100 de focare de șeminee și accesorii importate de la ei. Clienții noștri îndrăgesc produsele Hitze și au adus o parte dintre focarele pe lemne în topul celor mai vândute produse de pe site. Însă ce face brandul Hitze atât de special și ce ar trebui să știți înainte să achiziționați un produs al acestui brand?

O companie cu tradiție

Cu o experiență de peste 40 de ani în industria siderurgică, Hitze este un producător european cu o tradiție îndelungată în spate, dar și cu o deschidere spre modernizare și inovație. Aceste două aspecte reies vizibil din calitatea produselor, care combină istoria brandului cu elemente specifice noului.  Atenția la detalii, rezistența și aspectul robust al focarelor s-au păstrat încă din perioada de început, însă estetica și tehnologiile de ultimă oră fac ca produsele să fie întotdeauna actuale.

focarele hitze

Tehnologia și materialele

Șemineele Hitze sunt realizate din oțel de cazan certificat P265GH / EN 10028-2 cu grosimea de 3 și 4 mm. Elementele individuale sunt produse folosind dispozitive CNC moderne, cum ar fi tăietoare cu laser 2D / 3D. Sudarea robotizată MAG pe roboții de sudură garantează o estetică ridicată și durabilitate ideale șemineelor.

focarele hitze

Testate și certificate european

Toate produsele marca Hitze sunt atent testate și îndeplinesc toate standardele specifice prezente pe piața europeană. Focarele acestui producător sunt în mod predilect apreciate de clienții din Germania care au pus accent în principal pe raportul calitate-preț.

Eficiente și ecologice

Eforturile de îmbunătățire ale produselor de la Hitze nu s-au îndreptat doar către design, ci și către realizarea unor focare de șeminee eficiente, care să ardă combustibilul în mod economic și ecologic.

focarele hitze

Confort și relaxare

În sondajele privind satisfacția clienților, confortul garantat de utilizarea produselor a fost identificat ca fiind unul dintre punctele forte ale companiei Hitze.

Șemineul, ca inimă fierbinte a casei, întărește prin el însuși legăturile dintre membrii locuinței care se adună în jurul focului. Vă permite să găsiți liniștea momentului și îi ajută pe oameni să fie și mai aproape unii de alții. Simplificarea utilizării unui șemineu, detalii precum mânerul cu răcire sau deschiderea în două direcții a ușii, transformă aprinderea focului într-un moment de relaxare și bucurie pentru întreaga familie.

Sperăm că informațiile despre șemineele Hitze v-au fost utile.

Kaminhorn vă oferă o gamă largă de șeminee și accesorii produse de brandul Hitze. Livrăm rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră de focare de șeminee pe siteul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *