Ghiduri

Personalizarea coșului de fum

5 greșeli de evitat la achiziția și instalarea unui șemineu

Aveți nevoie de un coș de fum, dar vă îngrijorează felul în care acesta va afecta aspectul exterior al clădirii? Vă doriți un horn eficient și sigur, dar care să imite aspectul unui coș de fum clasic din zidărie sau care să aibă culoarea asortată acoperișului sau altor elemente de decor?

Ei bine, coșul de fum nu trebuie să fie de culoarea inoxului sau într-o nuanță standard. Un coș de fum profesional vine cu avantajul de a fi personalizabil în funcție de nevoile dumneavoastră.

Deoarece coșurile de fum sunt compuse din elemenți, dimensiunea lor poate fi personalizată pentru fiecare client în parte.

Cum poate fi personalizat un coș de fum din inox?

Înălțimea: coșul de fum din inox a câștigat foarte multă popularitate în ultimii ani datorită greutății sale scăzute. Acest avantaj îl face extrem de versatil și ideal pentru zonele care nu ar fi suportat greutatea unui coș de fum clasic sau ceramic. Tocmai din acest motiv coșul de fum din inox poate atinge și înălțimi foarte mari, fără a necesita modificări pentru rezistența zonelor în care este amplasat, în general. 

La Kaminhorn producem coșuri de fum din inox care sunt realizate din elemente ce au o înălțime de 1m fiecare. Acest lucru înseamnă că înălțimea coșului de fum poate fi adaptată nevoilor dumneavoastră.

Important!

Coșurile de fum din inox pot fi realizate atât pentru locuințe private, cât și pentru clădiri industriale.

personalizarea coșului de fum

Puteți alege dintr-o paletă variată de culori nuanța perfectă pentru coșul de fum din inox.

Culoarea: un alt aspect care contribuie la versatilitatea coșului de fum din inox este opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de culori. Fabrica noastră folosește pigmenți special studiați și certificați pentru a rezista îndelung la temperaturi ridicate și la condițiile climatice din țară. Astfel, puteți alege să vopsiți coșul de fum în culoarea acoperișului, sau să îl asociați vizual cu alte elemente de design ale locuinței.

Important!

Coșurile de fum din inox pot fi folosite și la restaurarea clădirilor vechi sau cu un design dificil, mai ales datorită faptului că puteți alege culoarea care să nu creeze o notă discrepantă cu stilul arhitectural, dar și ca urmare a greutății reduse a coșului de fum care nu va afecta structurile cu o rezistență mai scăzută.

personalizarea coșului de fum

Coșurile de fum ceramice pot fi personalizate cu patru nuanțe de culori care imită aspectul clasic din  cărămidă.

Cum poate fi personalizat un coș de fum ceramic?

Coșurile de fum ceramice sunt caracterizate de o rezistență deosebită, ele având garanție de până la 30 de ani atunci când sunt montate și întreținute corespunzător. Acestea nu sunt la fel de versatile precum cele din inox, însă sunt caracterizate de un design clasic, minimalist și elegant. Se potrivesc foarte bine arhitecturii țării noastre și imită coșurile de fum zidite din cărămidă, specifice construcțiilor românești din secolele trecute. 

Kaminhorn vă oferă posibilitatea de a personaliza culoarea coșului de fum ceramic în patru nuanțe. Inspirația din spatele culorilor alese a fost predilecția românilor spre această paletă coloristică pentru realizarea acoperișurilor.

De asemenea, înălțimea coșului de fum ceramic poate fi adaptată în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Însă, mai mult decât designul estetic, prentru noi, echipa Kaminhorn, contează siguranța dumneavoastră. Vă recomandăm să alegeți coșul de fum pentru a vă asigura că acesta va fi eficient și nu va reprezenta un risc pentru casă și familie, iar abia apoi să vă concentrați pe aspectul exterior al acestuia.

Pentru mai multe detalii despre procesul pe care vă recomandăm să-l parcurgeți atunci când alegeți un coș de fum, vă invităm să citiți articolul nostru dedicat.

Sperăm că informațiile despre personalizarea coșului de fum v-au fost utile. 

Kaminhorn vă oferă o gamă largă de focare de coșuri de fum, cu designuri variate și dimensiuni potrivite pentru orice tip de locuință. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm coșurile de fum gratuit și rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *