Idei

Idee romantică de cadou pentru Valentine’s Day – un șemineu pe lemne

Vreți să vă surprindeți persoana iubită cu un cadou original, neașteptat și cu adevărat personal? Vă venim în ajutor cu o idee inedită - oferiți în dar experiența unui șemineu acasă la voi. Iată câteva motive:

  1. Vă veți bucura împreună de momente romantice pline de dragoste, nu doar pe 14 februarie, ci în fiecare zi. Un șemineu este o invitație deschisă la relaxare și calm, la a petrece momente frumoase alături de cei dragi, cuibăriți confortabil la căldura focului. 
  2. Veți aduce un plus de căldură locuinței și veți putea desfășura mai multe activități împreună acasă. Focul stimulează creativitatea și creează atmosfera perfectă pentru a găti împreună, a citi sau a picta, a privi un film sau pur și simplu a sta la povești. Veți evita astfel lipsa de inspirație în serile lungi de iarnă și plictiseala ce poate apărea. 
  3. Este un cadou personal, pentru că vă oferă ocazia să arătați cât de bine cunoașteți persoana de lângă dumneavoastră și să alegeți șemineul care vi se potrivește cel mai bine.În plus, stilizarea și decorul acestuia poate fi un proiect distractiv pe care să-l realizați împreună.
  4. Este un cadou pe termen lung și va rămâne o amintire vie a acestei zile. În plus, nu este un simplu obiect, ci o experiență trăită zilnic, în jurul căreia se construiesc amintiri și se dezvoltă povestea voastră de dragoste. Șemineul va rămâne un martor al celor mai importante evenimente și va deveni parte din familie.
  5. Este o investiție practică, de care atât casa, cât și tu și persoana iubită aveți nevoie. De ce? Pentru că este un obiect decorativ care nu doar că aduce un plus de design și valoare locuinței, ci și un mod de terapie și relaxare de care vă veți bucura mult timp de acum înainte.

Luna aceasta, Kaminhorn v-a pregătit reduceri de până la 25% la focare de șeminee și termoșeminee, pentru ca alegerea cadoului perfect să fie și mai ușoară. Promoțiile sunt valabile între 7 și 24 februarie.

Află mai multe informații despre șeminee, accesoriile necesare și coșurile de fum din articolele noastre de pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *