Altele

Arta grătarului – ce trebuie să știi despre grătarele Artiss?

ce trebuie să știi despre grătarele artiss

Românii au o tradiție fascinantă a grătarului care adesea este asociată cu celebrările care includ participarea întregii familii sau a prietenilor și petrecerea timpului în jurul focului în timp ce preparatele aromate se gătesc încet.

Grătarul este asociat nu doar cu mesele festive, ci și cu o alimentație sănătoasă și fără grăsimile pe care le aduc cu sine alte tipuri de gătit precum prăjirea în ulei. Însă, pe lângă acestea, grătarul este un obiect indispensabil din curte sau de pe terasă, iar modelele de la Artiss îl transformă într-un element decorativ și impresionant, care va completa decorul exterior al oricărei locuințe.

Câteva informații despre grătarele Artiss

Artiss este o marcă de ustensile și dispozitive pentru grătar și gătit în aer liber, cu un design deosebit, modern, aspect impresionant și elegant, precum și soluții funcționale.

Produsele acestora oferă o experiență culinară uimitoare și vă ajută să practicați cu succes arta gătitului și a grătarului. Modelele Artis nu sunt doar grătare ci reprezntarea filosofică a grătarului.

Produsele Artis sunt fabricate în Polonia, din oțel de cea mai bună calitate, cu o grijă deosebită pentru detalii dar, cel mai important, sunt produse orientate și proiectate cu gândul la clienții care au așteptări mari de la un astfel de produs. 

Design-ul grătarelor Artiss

Aspectul minimalist și elegant al grătarelor Artiss le face perfecte pentru a decora orice terasă sau curte. Acestea vin în două nuanțe perfecte pentru diferite stiluri estetice: graphit și rusty. Geometria lor este una asimetrică, ceea ce conferă un plus de stil și eleganță. O parte dintre modelele de grătare includ spațiu pentru blatul de lucru și spațiu pentru depozitarea lemnelor de foc. Astfel, grătarele Artiss nu sunt doar comode, ci și inedite și perfecte pentru a impresiona invitații la masă.  Produsele Artiss sunt printre preferatele designerilor de grădini pentru restaurante, hoteluri sau spații rezidențiale, oferind un aspect modern grădinii în care sunt instalate.

Personalizarea grătarului

Toate elementele grătarului Artiss sunt înlocuibile și satisfac așteptările bucătarilor profesioniști și amatori, oferind o zonă largă de gătit, putând astfel să fie livrate mai multe porții odată. Puteți regla temperatura optimă de gătit pentru a prepara diverse rețete, cu cerințe diferite. Puteți găti pe plita din inox a grătarului sau pe suportul special de grătar din centrul plitei.

Accesoriile Artiss

Pentru a completa setul de gătit în aer liber, producătorii au gândit câteva accesorii utile și cu un design complementar. Mesele de lucru cu spațiu pentru depozitarea lemnelor și băncile de diferite dimensiuni vor transforma orice grădină într-o bucătărie comodă în aer liber.

Pentru o experiență elegantă și sofisticată de gătit în grădină, grătarele și accesoriile Artis sunt perfecte, atât acasă cât și în domeniul HoReCa.

 

Sperăm că informațiile grătarele Artis v-au fost de folos.

Kaminhorn vă oferă o gamă de grătare și accesorii pentru gătit în aer liber. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid și oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *