Ghiduri

Top 8 șeminee pe bioetanol

Top 8 șeminee pe bioetanol

Ideea din spatele unui șemineu cu bioetanol este aceea de a permite tuturor plăcerea de a se bucura de un foc adevărat în casă, pe terasă sau la restaurant, fără a ține cont de constrângerile clasice cu care venea un șemineu. Utilizarea bioetanolului este o soluție mai curată, mai sigură și mai ecologică de a face focul. Acesta nu utilizează drept combustibil surse neregenerabile și nici nu poluează, deci este una dintre variantele de șemineu cele mai prietenoase cu mediul.

Însă șemineele cu bioetanol nu sunt doar ecologice, confortabile și plăcute, ci și adevărate obiecte de decor interior moderne și impresionante. V-am pregătit astăzi o listă cu modelele cele mai inedite de bioșeminee din colecția noastră.

Top 8 șeminee pe bioetanol

1. Cel mai practic

Un șemineu pe care îl puteți muta oricând oriunde vă doriți un plus de căldură și confort. O cutie ușoară, pe care o puteți amplasa pe măsuța de cafea din living, pe terasă, în grădină, în bucătărie, pe scurt, oriunde. Este o variantă de șemineu extrem de practică și ușor de folosit potrivită mai ales pentru cei care nu se pot decide în privința locației șemineului.

Top 8 șeminee pe bioetanol

2. Cel mai impresionant

Căutați un bioșemineu inedit, modern și surprinzător? Apreciați stilul de design maximalist, îndrăzneț și ieșit din tipare? Un focar de șemineu rotund, care coboară din tavan și este suspendat în mijlocul living room-ului va fi cu siguranță un element surprinzător și intrigant. În plus, acesta vine în variante de culori care nu doar că atrag atenția, ci și exprimă personalitate și stil, cuprinzând unicitatea fiecărei locuințe în estetica sa.

Top 8 șeminee pe bioetanol

3. Cel mai retro

Sunteți în căutarea unui șemineu care să pară desprins dintr-un design al anilor `60? O combinație între un radio masiv îmbrăcat într-o ramă decorativă din lemn și un șemineu a cărui flacără caldă să vă trimită într-o stare de relaxare și confort - bioșemineul cu aspect retro este alegerea perfectă pentru o estetică nostalgică.

Top 8 șeminee pe bioetanol

4. Cel mai elegant

Vă doriți un șemineu cu aspect victorian, dar fără dezavantajele acestuia precum lemnele, fumul, coșul de fum, cenușa, etc.? Soluția perfectă există: un șemineu cu aspect clasic, deosebit de elegant și perfect pentru un design impresionant, cu minimum de efort. Ușor de instalat și de utilizat, va fi înlocuitorul perfect pentru un șemineu pe lemne într-un apartament sau pe terasă.

Top 8 șeminee pe bioetanol

5. Cel mai minimalist

Odată încastrat în perete, un șemineu pe bioetanol cu o ramă simplistă poate arăta precum un tablou. În momentul aprinderii flăcării, focul poate da impresia unei picturi vii, ceea ce va crea un efect impresionant și totodată relaxant. Extrem de practic și ușor de instalat, acest focar de șemineu nu ocupă spațiu și nu necesită altă formă de întreținere decât o periodică curățare a prafului.

Top 8 șeminee pe bioetanol

6. Cel mai artistic

Un șemineu inversat care dă senzația unui foc natural provenind din pardoseală și care este completat de un tub circular coborând din tavan, compun împreună o întorsătură îndrăzneață și artistică asupra conceptului de șemineu. Pentru iubitorii designului inedit și ieșit din tipare, acest tip de bioșemineu va fi cu siguranță apreciat. Ușurința utilizării contrastează cu aspectul său sofisticat, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care preferă comoditatea, însă nu se limitează din punct de vedere al imaginației.

Top 8 șeminee pe bioetanol

7. Cel mai masculin

Știm, nu bioșemineele nu discriminează în funcție de gen, însă design-ul interior poate fi făcut cu linii preponderent masculine. Asocierea dintre gri și negru cu forme robuste și minimaliste va crea senzația de sobrietate elegantă și minimalistă adesea preferată de bărbați. Un șemineu pe bioetanol fără accesorii decorative, în linii simple și într-o nuanță mată de negru va contribui la întregirea unui astfel de decor interior. În plus, un spațiu de depozitare integrat pentru bușteni de lemne va oferi senzația de natural și autentic, oferind un plus de căldură încăperii.

Top 8 șeminee pe bioetanol

8. Cel mai instagramabil

Nu vom ignora trendurile actuale de design interior care se concentrează asupra decorațiunilor inedite și totuși minimaliste, în principal fiind preferate nuanțele de alb, bej și crem. Chic, fotogenic și perfect pentru un astfel de stil decorativ estetic, bioșemineul de sine stătător, modern și subtil deopotrivă, cu striații verticale pare făcut pentru a fi cadrul ideal pentru videoclipuri dedicate rețelelor sociale.

Sperăm că informațiile despre topul șemineelor pe bioetanol v-au fost de folos.

Kaminhorn vă oferă o gamă foarte variată de bioșeminee. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid și oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *