Ghiduri

Cele mai bune sobe pe lemne

Vă pregătiți să cumpărăți o sobă prefabricată pe lemne? Înainte de a lua decizia finală puteți consulta lista noastră de sobe care au cucerit clienții Kaminhorn și pe noi.

Cea mai practică

O sobă tradițională are scopuri multiple, de la a produce căldură, la a încălzi apă și găti alimente. Odată cu micșorarea sobelor pentru a le putea comercializa gata asamblate, plita a dispărut și implicit funcțiile suplimentare celei de a oferi căldură. Cu toate acestea, există modele precum Sobă Kawmet P9 – 8kW EKO care au o plită incorporată pentru a putea oferi experiența completă a unei sobe.

Clienții noștri preferă această sobă pentru a fi instalată în bucătărie și apreciază în mod deosebit durabilitatea, rezistența și design-ul sofisticat al acesteia.

Cea mai eficientă

Soba din fontă Kawmet S8 Premium, cu o putere termică de 13.9 kW, are un randament de 77%, ceea ce înseamnă că obține o cantitate de căldură foarte eficientă din combustibilul utilizat. Acest aspect este important pentru a folosi responsabil lemnul și a nu irosi combustibil și implicit bani.

Această sobă este soluția perfectă pentru cei care își doresc o sursă de căldură suplimentară sau centrală pentru sezonul rece, care se montează ușor și poate fi utilizată în mod confortabil și cel mai bun randament de pe piață.

Cea mai estetică

O sobă pe lemne nu este doar o investiție practică, ci și un obiect decorativ impresionant. Soba Kawmet S10 este o sobă premium, care are aspectul unui focar de șemineu și oferă o perspectivă impresionantă asupra focului natural. Decorațiunile clasice de pe sticla ușii fac din această sobă un obiect de design elegant.

Pe lângă randamentul foarte bun și comoditatea utilizării, aspectul acestei sobe o face să fie extrem de îndrăgită de către clienții noștri. În plus, față de un șemineu pe lemne, soba nu necesită o ramă sau modificări ale construcției pentru a o instala.

Cel mai bun raport calitate - preț

Prețul foarte economic al sobei Kawmet P3 – 7,4 kW EKO o face o opțiune accesibilă și o investiție cu adevărat utilă pentru orice casă. Utilizată ca sursă de căldură independentă sau suplimentară, vă va oferi confortul termic necesar și o utilizare îndelungată, datorită robusteții fontei și a calității foarte precise garantate de producătorul polonez Kawmet.

Sperăm că informațiile despre topul sobelor pe lemne v-au fost de folos.

Kaminhorn vă oferă o gamă de sobe pe lemne. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid și oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *