Ghiduri

Cele mai bune șeminee pe lemne

Alegerea unui focar de șemineu poate fi dificilă, mai ales când oferta de produse este atât de variată și opțiunile sunt copleșitoare. V-am pregătit o listă cu cele mai apreciate focare de șeminee pe lemne pentru a vă ajuta să vă orientați înainte de a decide.

Cel mai vândut focar de șemineu pe lemne

Șemineul din fontă Kawmet W17 EKO are o putere de 16 kW, și este o susră de căldură extrem de eficientă. Este caracterizat de calități precum robustețe, fiabilitate, performanță și rezistență. Fonta din care este produs îi garantează o durabilitate mare, iar capacitatea acestui material de a reține căldura și a o degaja treptat îl face să fie o sursă de căldură ideală.

Clienții Kaminhorn îndrăgesc brand-ul polonez Kawmet și aleg adesea produsele acestora. Kawmet W17 EKO este cel mai vândut din întreaga gamă de focare de șeminee pe lemne, iar raportul foarte avantajos calitate-preț îl face accesibil.

Cel mai apreciat focar de șemineu pe lemne

Cu o putere termică de 13,5 kW, focarul Kawmet W16 este modelul cel mai apreciat din oferta noastră. Designul elegant cu ramă neagră a sticlei îl face un obiect decorativ impresionant. Dispune de un sistem de autocurățare a sticlei și garantează o perspectivă uimitoare asupra focului natural.

Clienții noștri apreciază aspectul acestui focar, dar și durabilitatea dată de fonta de cea mai bună calitate și încrederea în brand-ul de renume internațional Kawmet.

Cel mai impresionant focar de șemineu pe lemne

Un focar de șemineu care pare incredibil și care lasă impresia că focul din interior este defapt tangibil și neîngrădit de sticlă, A-caminetti Crystal Max 3D este cu adevărat deosebit.Sticla poziționată pe 3 laturi permite admirarea focului din toate unghiurile încăperii, iar eleganța și minimalismul ramei face din acest focar un obiect decorativ luxos și care va cuceri pe oricine.

Prețul ridicat este justificat de calitatea premium a focarului fabricat în Italia, cu o atenție deosebită la detalii și proiectat pentru a oferi o experiență ireproșabilă utilizatorilor. Astfel, datorită aspectului impresionant, dar și perfecțiunii produsului, focarul Crystal Max 3D este îndrăgit de clienții noștri și ales pentru a decora încăperi pe măsură.

Focarul cu cea mai mare putere termică

Puterea termică este direct proporțională cu capacitatea de încălzire a unui spațiu. Pentru a asigura confortul termic într-o încăpere mare este necesară o putere termică de peste 20 kW. Cel mai puternic focar de șemineu din gama noastră de produse este Albero AL120x43G.H-D de 25 kW.

Pentru a putea produce o cantitate de căldură suficientă, focarul are o lungime a sticlei de 1200 cm, ceea ce transformă focul aprins într-un spectacol  impresionant. Producătorul Hitze este cel mai căutat de către clienții noștri atunci când sunt interesați de un focar de șemineu de calitate și modern cu aspect impresionant.

Cel mai compact focar de șemineu pe lemne

Tehnologia producătorului polonez Hitze a permis dezvoltarea unui focar de șemineu pe lemne mai mic și mai economic decât oricare altul din gama noastră de produse. Dimensiunile mici nu vizează doar partea expusă a focarului ci și componentele ascunse în mască, astfel încât Cubo 700 este compact și eficient. 

Clienții noștri aleg focarul Cubo 700 pentru a economisi spațiu, dar și pentru ușurința instalării și utilizării. Dimensiunile mici ale cameriii de ardere fac din acest șemineu o opțiune economică, neconsumând mult lemn. Cu toate acestea, este o sursă de căldură suplimentară ideală pentru încăperile mai mici. Curățarea focarului se face cu un aspirator de cenușă, grătarul fiind eliminat pentru o perspectivă curată și amplă asupra focului.

Pentru persoanele care caută un focar de șemineu de cea mai bună calitate la un preț accesibil, brand-ul Kawmet oferă opțiunile perfecte. Modelul W6 de 10 kW din fontă nu este doar durabil, rezistent și eficient, ci și economic și cu un design clasic. 

Acest focar de șemineu prezintă o varietate de avantaje precum grosimea peretilor de 10 mm care acumulează căldură și o degajează treptat, chiar și după ce focul s-a stins, perete dublu în spate pentru o protecție eficientă și un sertar pentru curățarea ușoară a cenușii.

Sperăm că informațiile despre topul șemineelor pe lemne v-au fost de folos.

Kaminhorn vă oferă o gamă de șeminee pe lemne. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid și oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *