Sfaturi

3 idei de cadouri de Crăciun

Crăciunul acesta uitați de cadourile impersonale și reci, care vor fi depozitate într-un sertar sau redăruite. Oferiți un cadou care va fi prețuit o viață întreagă, un cadou care va aduce confort și căldură în fiecare zi și va aduce toată familia împreună. Anul acesta puteți oferi relaxarea în dar, și nu ne referim la relaxarea de o zi care vine odată cu un voucher la SPA, ci la acea formă de stare de bine pe care o aduce căldura focului în fiecare zi în viața noastră.

Cadoul perfect pentru întreaga familie

Dacă vă gândiți la un cadou pentru întreaga familie și locuiți la casă, vă recomandăm să luați în considerarea opțiunea instalării unui șemineu pe lemne. Vă garantăm că nimic nu se compară cu plăcerea aprinderii focului într-o zi mohorâtă de iarnă și petrecerea timpului în fața șemineului ascultând trosnetul lemnelor uscate și privind spectacolul colorat al flăcării. Căldura lemnelor va transforma camera de zi în locul preferat al oricărui membru din familie, chiar și al animalelor de companie. 

Cadoul potrivit pentru părinți

Când ne gândim la părinți am vrea să le oferim totul și tocmai din acest motiv ne vine greu să alegem un simplu cadou. Un șemineu electric poate fi o idee de cadou ideală pentru aceștia, fiind foarte ușor de folosit. Acesta se conectează la o priză electrică, se pornește din telecomandă, temperatura poate fi reglată și nu necesită curățare sau întreținere. Poate fi folosit și doar cu scop decorativ, becurile led care imită flacăra consumând extrem de puțină energie electrică. Astfel, părinții dumneavoastră pot petrece după-amiezi plăcute în fața focului, bucurându-se ani la rând de cadoul primit. 

Cadoul perfect pentru persoana iubită

Poate cea mai grea misiune este aceea de a surprinde partenerul de viață cu un cadou inedit și neașteptat. Un șemineu cu bioetanol poate fi acel cadou care să fie cu adevărat apreciat și îndrăgit. Fie că persoana care îl va primi organizează adesea seri pe terasă cu prietenii, este pasionată de gătit într-o atmosferă confortabilă în bucătărie, iubește să redecoreze sau pur și simplu adoră să petreacă timp pe canapea cu o carte în mână sau privind un serial, bioșemineul va fi un cadou care se va potrivi în orice scenariu. Acesta adaugă un plus de confort și căldură oricărui loc, pe terasă, în grădină, în baie sau în bucătărie. În plus, poate fi folosit chiar și vara, flacăra sa naturală neoferind căldură. Nu necesită întreținere deosebită, este ușor de utilizat, iar unele modele pot fi chiar deplasate cu ușurință dintr-o încăpere în alta.

Bonus: cadoul ideal pentru pasionații de gătit

Dacă persoanele dragi au deja un șemineu sau pur și simplu vă doriți un altfel de cadou practic, vă recomandăm un grătar profesional pentru grădină. Cu un design inedit și funcționalități multiple, grătarul Artis va oferi o experiență culinară uimitoare și va fi o modalitate de a practica cu succes arta gătitului și a grătarului.

Sperăm că ideile de cadouri inedite pentru Crăciun v-au fost de folos.

Kaminhorn vă oferă o gamă foarte variată de produse. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid și oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *