Ghiduri

7 pași de urmat înainte de a comanda un șemineu

cum comanzi un șemineu

Comandarea unui șemineu poate fi o decizie importantă și implică un proces de analiză atentă, înainte de care vă recomandăm să vă informați foarte bine, pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră. Iată care sunt pașii care ar trebui să fie urmați atunci când comandați un șemineu:

1. Evaluarea spațiului disponibil:

Nu ați vrea să vă confruntați cu situația neplăcută în care aduceți șemineul acasă și acesta nu se potrivește foarte bine în încăpere. Returul șemineului poate însemna timp pierdut și costuri suplimentare. Recomandarea noastră este să măsurați cu precizie spațiul în care va fi amplasat șemineul și să vă asigurați că dimensiunile acestuia corespund. În plus, acordați atenție dimensiunii șemineului în raport cu încăperea. Un șemineu prea mare va arăta ciudat,iar unul prea mic nu va avea efectul dorit, ci va fi ușor trecut cu vederea.

2. Alegerea tipului de șemineu:

Există o gamă largă de tipuri de șeminee disponibile, de la cele cu lemne până la cele cu gaz sau electrice. Alegerea acestora se face în funcție de necesități, ca de exemplu dacă vă doriți o sursă de căldură suplimentară și economică, optați pentru un șemineu pe lemne, dar dacă locuiți la apartament evaluați opțiunea de gaz sau electric. Pentru un ghid complet despre alegerea șemineului potrivit vă invităm să citiți articolul nostru dedicat de pe blog. 

3. Alegerea designului:

Șemineele pot fi disponibile într-o varietate de stiluri, de la cele clasice la cele moderne. Alegeți designul care se potrivește cel mai bine cu gusturile familiei și cu stilul decorativ al camerei în care va fi amplasat.

4. Evaluarea costurilor:

Cumpărarea unui șemineu poate fi o investiție semnificativă, deci este important să examinați costurile implicate, inclusiv prețul șemineului, costurile de instalare, întreținere și combustibil.

5. Alegerea instalatorului:

Asigurați-vă că angajați un instalator profesionist și calificat care poate instala șemineul în siguranță și în conformitate cu normele de siguranță. Noi vă oferim o listă cu partenerii noștri profesioniști care se pot ocupa de montaj în zona dumneavoastră.

6. Plasarea comenzii:

După ce ați evaluat toate aceste aspecte, puteți plasa comanda pentru șemineul și urma instrucțiunile pentru livrare, instalare și întreținere ulterioară. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea șemineului perfect, vă oferim consultanță gratuită și un expert din echipa noastră se va ocupa personal de comanda dumneavoastră.

7. Utilizarea și întreținerea:

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru utilizare și întreținere, astfel încât să vă puteți  bucura de șemineul în siguranță și să-l mențineți în stare bună de funcționare pentru mulți ani.

Sperăm că ghidul despre alegerea șemineului v-a fost util și vă oferim consultanță gratuită pentru a putea găsi produsul perfect pentru locuința dumneavoastră.

Kaminhorn vă oferă o gamă de focare de șeminee cu lemne și consultanță gratuită. Livrăm rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră de focare de șeminee pe siteul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *