Ghiduri

Încălzirea pe bioetanol. Tot ce trebuie să știi

încălzirea pe bioetanol

Șemineele cu bioetanol sunt o alternativă modernă și ecologică la cele tradiționale, ele fiind foarte ușor de utilizat și de mutat. Însă acestea se diferențiază de șemineele clasice printr-un lucru esențial.

Șemineele cu bioetanol nu pot încălzi o încăpere!

șemineu cu bioetanol

Utilitatea șemineelor pe bioetanol

Scopul șemineelor pe bioetanol este unul strict decorativ. Acestea imită flacăra naturală și au marele avantaj de a putea funcționa în orice încăpere, fără a avea nevoie de o sursă de energie electrică sau de gaz, ori de un coș de fum sau un sistem de evacuare.

șemineu cu bioetanol

Unde poate fi amplasat bioșemineul?

Oriunde credeați că prezența unui șemineu ar fi imposibilă, acolo puteți instala un șemineu cu bioetanol!

Așadar, un șemineu pe bioetanol este o soluție ideală pentru persoanele care vor să reproducă sentimentul de confortul al unei flăcări vii, însă doar pentru aspectul estetic și pentru design. 

Este un bioșemineu economic?

Șemineele cu bioetanol sunt o alternativă economică deoarece focarele pot fi găsite și la prețuri mici, nu necesită manoperă și modificări în locuință pentru a le instala, iar combustibilul este avantajos la preț dacă îl cumpărați în cantități mari.

Pentru a afla mai multe informații despre cât consumă un bioșemineu vă invităm să citiți articolul nostru dedicat de pe site.

șemineu cu bioetanol

Șemineele cu bioetanol sunt ideale pentru restaurante, hoteluri, terase și birouri, practic oriunde vă doriți frumusețea focului, însă fără a fi deranjat de fum, căldură, aprinderea focului cu lemne și depozitarea acestora.

Este prietenos cu mediul

Combustibilul bioetanol este compus în totalitate din produse biologice. Arderea bioetanolului are ca rezultat o emisie curată: căldură, abur și dioxid de carbon.

Dioxidul de carbon este absorbit de plante. Apoi este procesat prin fotosinteză pentru a ajuta planta să crească. Acest ciclu infinit de creare și ardere a energiei face din bioetanol o sursă de combustibil neutră în carbon.

Imagine cu un bioșemineu

Alegeți un șemineu cu bioetanol doar dacă vă doriți un obiect de design și nu dacă aveți nevoie de o sursă de căldură. Bioșemineele pot fi opțiuni economice acolo unde există deja un sistem de încălzire eficient, dar vă doriți confortul unui șemineu, fără neplăcerile de a face modificări în locuință pentru a instala unul.

Sperăm că informațiile despre șemineele cu bioetanol v-au fost utile.

Kaminhorn vă oferă o gamă de bioșeminee. Oferim consultanță gratuită și manuale de montaj detaliate, alături de videoclipuri cu instrucțiuni. Livrăm rapid oriunde în țară. Verificați oferta noastră pe site-ul https://kaminhorn.ro.

Oferim consultanță gratuită clienților noștri. Aveți întrebări? Noi vă răspundem! Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *